En vecka senare

 
Hej igen! Nu är det snart en vecka sedan vi kom hem från England. Det är både roligt och tråkigt att vara hemma igen. Såklart saknar jag alla som jag lärde känna under de tre underbara veckorna i Bournemouth. Men det är också skönt att vara tillbaka på hemmaplan, hos familj och vänner som man saknar under resan. 
Under veckan som gått har jag spenderat mycket tid på Östersjöfestivalen, som hållts under tre-fyra dagar här i vår stad. Både min pappa och lillebror har haft spelningar med sina band, så vi har lyssnat på de bland annat. Det var härligt att gå runt i festivalvimlet och träffa på vänner för att prata en stund och sedan gå vidare och träffa nya. Igår kväll var vi och tittade på teatern "Pippi på de sju haven" på Skottsbergska gården, där förövrigt både jag och min lillebror har spelat sommarteater för er som inte redan visste det.
Resten av sommarlovet känns som att det kommer bli riktigt bra! Idag åker vi ut till ön och sommarstugan för att vara där ett par soliga dagar. Nästa vecka tar vi en sväng till Göteborg och senare i augusti ska jag sjunga på ett bröllop för att sedan ta en tripp till Ronneby Brunn med familj och släkt. 
 
Hoppas ni alla får en fortsatt bra sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0