Fråga & Svar

 
SVAR:
Jag tycker lektionerna är helt okej. Vi har tre timmar med lektioner varje veckodag (15h i veckan), då vi jobbar med en arbetsbok och grammatik halva tiden och sedan leker lekar och gör andra övningar under andra halvan. 
Jag tycker första halvan, alltså arbetet i boken och med grammatiken är det roligaste. Det beror nog mest på att vi har en bättre lärare under den tiden, som gör lektionen roligare. 
 
Lär jag mig någonting? Nja, jag vet inte riktigt. Det känns som jag lär mig mer utanför skolan och hemma hos värdfamiljen. Det är när man får prata fritt, frågar någon om något på stan, lyssnar på folk på bussen och pratar med andra elever som inte är svenskar som i alla fall jag lär mig mest.  
 
Men dagarna går så fort i och med att vi har aktiviteter och gör saker hela tiden, så om det är lite tråkigt i skolan vägs det snabbt upp av annat. Det är en bra kombo, skola och roliga aktiviteter!

Kommentarer
Postat av: Heej!!

Hej, jag undrar - om man åker med en kompis kan man ju bo i samma värdfamilj, men sen när man gör det där provet i början kan det vara så att manhamnar i olika klasser och inte träffas lika mycket då? :/

Kraaam! Fin blogg

2014-01-12 @ 18:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0