London Shopping

Angelica fyllde år idag, så Malin och Lousie hade gjort cupcakes och så sjöng vi för henne på busshållplatsen. Grattis igen, Angelica!
Tågstationen
Plats nummer 22 på tåget, WOOP WOOP!
FRAMME! Efter ca två timmars tåg och en stund tunnelbana var vi framme på Oxford Street! 
Disney Store, Oxford Street, London
Musse Pig & Långben...ehh, Maja. Efter Disney Store och Forever21 åkte vi Underground till Hyde Park för att äta lunch, där de höll på att förbereda inför kvällens Rolling Stones-konsert.
När Hanna träffade sin syster några timmar var jag och Matilda på Primark. Det var så stort och då mycket folk att vi tappade bort varandra och Matilda gick till kundservice för att ropa upp mitt namn. Det var en svensk som hjälpte henne, så allt blev bara komiskt till slut.
+35'c på Londons gator, men vi knatade på ändå. Skönt att komma in i affärer med AC!
Det blev lite shopping trots allt! Vid kvart i sex samlades vi återigen på Waterloo Station och åkte sedan med tåget tillbaka till Bournemouth och var hemma igen vid tio-tiden Efter en mycket bra dag! :D

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej! Jag och mina två vänner ska till Bournemouth i sommar! Jag undrade bara om man fick gå som man ville när man var i London eller om man var tvungen att va med gruppen hela tiden? ^^

Svar: Hej Madeleine! Förlåt att jag inte har svarat tidigare!Vi fick gå fritt i London! Vi fick en tid då vi skulle vara tillbaka på tågstationen för att ta tåget tillbaka till Bournemouth. Detta var oerhört bra tycker jag, det kändes mer som man var där på egen hand och inte på språkresa! Spännande och väldigt roligt! :)
Maja, 16 år

2014-05-26 @ 12:55:10
URL: http://www.nattstad.se/OurFirstSTSSummer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0