Sunny Sunday

Morgonkaffe
"Leader Hunt". Här är vi på Cemetery Junction.
Äntligen stranden, som hela Bournemouth tydligen var på idag!
Världens godaste cookie - Tesco cookie!
Utanför Pizza Expresss med fina vänner
Fina Anna & jag påvägen hem
Vacker himmel denna varma sommarkväll!
 
Vi skulle samlas klockan nio på the square och för att vi skulle hinna i tid var vi tvungna att ta en buss vid 07:40. Bussarna går ju annorlunda på söndagar, så när vi kom fram vid 08:15 köpte jag en kaffe mocha (ja, jag drack faktiskt kaffe) och så satte vi oss i parken. Vid nio hade ledarna fortfarande inte kommit, men jag dock några fick ett sms från vår ledare där det stod: 
 
"We have Ida. Gather your group and look for the man in yellow in the Square for further instructions. You have until 12."
 
När alla i gruppen äntligen hade kommit gick vi till mannen i gult och fick ett kuvert. I kuvertet fanns ledtrådar till olika platser vi skulle till för att vinna och "befria" vår ledare. Jag blev utsedd till gruppledare och vi började "upptäcksfärden". Några i vår grupp la dock av efter halva, så vi kunde inte slutföra tävlingen. Men vi stack till Tesco och köpte lite gott äta, sen gick vi snabbt ner till stranden och slängde oss i havet. Det var kallt, men såååå skönt! Vi låg på stranden i några timmar, sen gick Hanna och jag upp på stan och tog en liten shoppingrunda. Jag hade lite saker jag ville kolla efter, men hittade inget av det och köpte strumpor istället. Söta strumpor dock! 
 
Vi åkt hem vid fyra, duschade och tog sedan en buss in till stan igen för att äta ute med Matilda, Anna och Felicia. Vi åt supergod pizza på Pizza Express och lyxade till det lite extra bara för att det var "sista kvällen". Imorgon är det "graduation", Leaders Choice och Farewell Evening...snyft, snyft!

Kommentarer
Postat av: meheee

var det många som hade Explorer pass? tycker du det var värt att ha det? :)

Svar: Ja, det var bara några få stycken som inte hade det. Det är LÄTT värt att lägga till Explorer Pass. Man får mycket upplevelse för pengarna! Men bara så du vet så är det vissa aktiviteter utanför Explorer pass som kostar extra, tex Stonehenge/Salisbury, Splashdown och Southampton. Men jag tycker absolut du ska lägga till Explorer pass. Man får ju en extra dag i London också! :D
Maja, 16 år

2013-07-15 @ 09:34:36
Postat av: Louise

Vad kostar busskort för er? :-)

Svar: Våra busskort kostade £33 (ca 330kr) och var för alla tre veckorna. Vi betalde för de redan på bussen från flygplatsen och fick sedan korten när vi kom fram.
Maja, 16 år

2013-07-15 @ 11:18:40
Postat av: Louise igen!

Du behöver inte svara i ett inlägg, bara under kommentaren om du vill :)

2013-07-15 @ 11:20:29
Postat av: Louise igen!

Du behöver inte svara i ett inlägg, bara under kommentaren om du vill :)

2013-07-15 @ 11:20:29
Postat av: Faster Mia

Åhh vad roligt och mysigt ni har det :)) ska bli roligt att få höra om allt när du kommer hem . Välkommen hem - kramis från Mia

Svar: Tack Mia, vi ses hemma! :)
Maja, 16 år

2013-07-15 @ 13:03:47
Postat av: Marika

Ja, time flies och det är helt otroligt hur snabbt dessa tre veckor har gått ! Tack Maja för att vi fått vara med lite grann på eran resa. Du är så duktig på att blogga och fota. See you tomorrow at CPH Airport and welcome home. We will be waiting for you !
Kram
Marika

2013-07-15 @ 15:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0