Heathrow calling!

Äntligen framme i det molniga landet Storbritannien! Flygresan tog ca 1,5 h och jag lyckades få lite vila trots skrikande ungar och brummande motorer. Satsar på att få lite vila på bussresan ner till Bournemouth.

Vid åtta tiden (kl nio hemma) flög vi in över London, som såg ut som ett enda stort Legoland. Och en massa klassiska engelska hus, som fick mig att tänka på Harry Potters hus i Privet Drive.

Just nu sitter vi och väntar på resten av sts:arna från Göteborg och Stockholm. Det är molnigt (som alltid i England) och ca 11'. Dock är det förhoppningsvis varmare i Bournemouth, eftersom det ligger söderut vid kusten.

När vi kommer fram blir det först en massa presentationer och information, samt kunskapstest för att vi sedan ska delas in i grupper för olika svårighetsgrader. Ikväll sägs det bli en grillkväll för att lära känna gruppen, vilket jag ser fram emot! Och sen ska vi ju träffa värdfamiljen också! Det händer mycket nu första dagen!

Ja mina vänner, mycket mer än så har jag inte att säga denna afton (*host* tidiga morgon *host*). Jag hör av mig senare, när jag är framme.

Cheers!


Kommentarer
Postat av: Marika

Hej Maja

Ville bara säga att din Blogg är så fin ! och proffsig :-) will be a lot of fun to follow Hanna
and yourself
Kram
Marika

2013-06-26 @ 11:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0