Torsdag - Fredag - Lördag

Torsdag:
Samlades nio på torget. Gick runt med gruppen på en "Town Walk" där de visade oss platser vi skulle vara på under vistelsen. Vid tolv-tiden åt vi lunch i parken i solen. Supermysigt! Efter lunch åkte vi till skolan och gjorde ett "Placement Test". Det skulle placera oss i olika grupper för olika svårighetsgrader under skoltiden.
Vi slutade skolan vid fyra, åkte hem, duschade och åt, gjorde oss i ordning för kvällen och åkte sedan in till stan igen. Vi gick på Student Party som var ett Disco på klubben Cameo. Studenter från olika language schools fanns där och dansade. Det var sjukt kul! Vi åkte hem och slängde oss i sängen.


Fredag:
Vi samlades vid nio på torget. Förmiddagen var regnig och tradig så vi kunde inte göra de aktiviteter som var planerade. Istället fick vi gå runt i affärer i tre timmar. Jag köpte ett par jeans på PRIMARK för 9£ (ca 99kr)! Fett najs!
Lunch i parken åter denna dag och sedan skola vid ett. Vi delades in i två gruppen. Jag kom inte i samma grupp som Hanna dock, men eftersom jag tycker det verkar för lätt i min grupp kanske jag ska byta grupp eller arbetsbok till en högre nivå. Vi får de på måndag. På kvällenhade vi club evening på stranden med sandslotttävlingvosv.

Lördag:
Sovmorgon till kvart i åtta! Linda körde in oss till torget vid nio tiden. I väntan på bussen till dagens aktivitet vattenparken Splashdown hann vi med lite shopping och jag köpte 2 tshirts för 6£ (ca 66kr). Vi var på Splashdown stora delar av dagen och det var skoj! På kvällen var vi på stranden och hade BBQ! Det var supermysigt i solnedgången och med sanden mellan tårna.
När vi kom hem dock så upptäckte jag att min resväska gått i baklås, så jag kan inte komma in i den. Jag har sedlar och pass där, så fick lite panik!! Men det löser sig på ett eller annat sätt.

Jag kan tyvärr inte lägga upp så mycket bilder från nätverket hos familjen, men men ni rår leva med det :)

Cheers!


Kommentarer
Postat av: Farmor & Farfar

Hej Maja!
Vi följer dej på resan med stort intresse!
Kul se din shopping när du kommer hem.
Have a nice time!
Love
Farmor & Farfar

2013-06-30 @ 09:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0