Q/A

 
1. Finns det något nu i efterhand som du ångrar att du inte gjorde? Hur mycket pengar rekommenderar du att man ska ha med sig? :)
 
svar: Min första tanke är att svaret är nej. Jag kan faktiskt inte komma på någonting som jag ångrar att jag inte gjorde. Jag försökte ta alla chanser jag fick under resan, för att uppleva så mycket som möjligt! Jag rekommenderar att du tar med dig ca 3000-5000kr (ca £30-£50). Jag hade med mig 3000kr i kontanter och hade sedan mitt bankkort/mastercard för att ta ut om det behövdes mera! :)
 
 
2. Måste man leka såndäna hemska lekar? haha vet du såndäna typ namnlekar eller staffetter elr volleybolls turneringar eller sånt? :D Tacksam för svar! :P
 
svar: Det är ju aldrig någon som kan tvinga dig till att göra någonting. Men många aktiviteter går ut på lekar och olika tävlingar. Det brukar vara väldigt roligt! Däremot gör man ju så mycket man vill, så det ska nog inte vara några problem.
 
 
3. Hej, jag undrar - om man åker med en kompis kan man ju bo i samma värdfamilj, men sen när man gör det där provet i början kan det vara så att manhamnar i olika klasser och inte träffas lika mycket då? :/ Kraaam! Fin blogg
 
svar: Hej! Jag och min kompis Hanna åkte tillsammans och bodde i samma familj. Jag var också lite orolig att vi inte skulle komma i samma grupp och när vi väl blev indelade så kom vi faktiskt i olika grupper. Men efter några dagar kunde jag byta grupp, för att jag tyckte det var för lätt i den gruppen som jag var i först. Så då kom vi i samma! :) Men å andra sidan så gör det nästan ingenting om man är i olika grupper, det kan nog vara bra till och med! Eftersom man är tillsammans hela tiden, både under aktivitetsdagarna och hemma, så kan det vara nyttigt att "klara sig på egen hand" en stund och lära känna nya. Så för mig gjorde det ingenting att vi var i olika grupper och anledningen att jag bytte grupp var för att jag tyckte det var för lätt :) 

RSS 2.0