Q/A

 
1. Finns det något nu i efterhand som du ångrar att du inte gjorde? Hur mycket pengar rekommenderar du att man ska ha med sig? :)
 
svar: Min första tanke är att svaret är nej. Jag kan faktiskt inte komma på någonting som jag ångrar att jag inte gjorde. Jag försökte ta alla chanser jag fick under resan, för att uppleva så mycket som möjligt! Jag rekommenderar att du tar med dig ca 3000-5000kr (ca £30-£50). Jag hade med mig 3000kr i kontanter och hade sedan mitt bankkort/mastercard för att ta ut om det behövdes mera! :)
 
 
2. Måste man leka såndäna hemska lekar? haha vet du såndäna typ namnlekar eller staffetter elr volleybolls turneringar eller sånt? :D Tacksam för svar! :P
 
svar: Det är ju aldrig någon som kan tvinga dig till att göra någonting. Men många aktiviteter går ut på lekar och olika tävlingar. Det brukar vara väldigt roligt! Däremot gör man ju så mycket man vill, så det ska nog inte vara några problem.
 
 
3. Hej, jag undrar - om man åker med en kompis kan man ju bo i samma värdfamilj, men sen när man gör det där provet i början kan det vara så att manhamnar i olika klasser och inte träffas lika mycket då? :/ Kraaam! Fin blogg
 
svar: Hej! Jag och min kompis Hanna åkte tillsammans och bodde i samma familj. Jag var också lite orolig att vi inte skulle komma i samma grupp och när vi väl blev indelade så kom vi faktiskt i olika grupper. Men efter några dagar kunde jag byta grupp, för att jag tyckte det var för lätt i den gruppen som jag var i först. Så då kom vi i samma! :) Men å andra sidan så gör det nästan ingenting om man är i olika grupper, det kan nog vara bra till och med! Eftersom man är tillsammans hela tiden, både under aktivitetsdagarna och hemma, så kan det vara nyttigt att "klara sig på egen hand" en stund och lära känna nya. Så för mig gjorde det ingenting att vi var i olika grupper och anledningen att jag bytte grupp var för att jag tyckte det var för lätt :) 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej :)
Jag funderar på att åka till Bournemouth på språkresa och undrar hur shoppingen är?! Finns det mycket affärer och var det bra affärer? Tacksam för svar! Kram

Svar: Hej Emelie!Förlåt att jag inte har svarat förrän nu, men bättre sent än aldrig antar jag! :)
För att svara på din fråga ska jag säga att jag faktiskt tyckte det var bra shopping! Staden är "lagom" stor, men det finns ändå det mesta i shoppingväg - Primark, New Look, Schuh, HMV, H&M, The Body Shop och mycket mer! Det finns även shoppingcenter utanför staden som vi åkte till med gruppen någon dag! Så jag tyckte absolut det var bra shopping och jag handlade ganska mycket ;)
Maja, 16 år

2014-02-25 @ 17:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0