Fråga & Svar

FRÅGA:
Hej, jag undrar - om man åker med en kompis kan man ju bo i samma värdfamilj, men sen när man gör det där provet i början kan det vara så att man hamnar i olika klasser och inte träffas lika mycket då? :/ 
Kraaam! Fin blogg
 

SVAR:
Hej!
För mig var det så att jag och min kompis hamnade i olika klasser till en början. Sedan efter några dagar så bytte jag klass och då hamnade vi i samma. Klasstimmarna som man i så fall är ifrån varandra är baara 3 timmar/vardag. Sanningen är att det faktiskt kan vara ganska nyttigt att vara ifrån varandra under de timmarna, för att våga prata med och lära känna andra. Så för mig var det bara en nyttig erfarenhet!
 
Hoppas du fick de svar du letade efter & att du får en trevlig resa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste man leka såndäna hemska lekar? haha vet du såndäna typ namnlekar eller staffetter elr volleybolls turneringar eller sånt? :D Tacksam för svar! :P

Svar: Det är ju aldrig någon som kan tvinga dig till att göra någonting. Men många aktiviteter går ut på lekar och olika tävlingar. Det brukar vara väldigt roligt! Däremot gör man ju så mycket man vill, så det ska nog inte vara några problem.
Maja, 16 år

2014-01-25 @ 14:48:44
Postat av: Anonym

Finns det något nu i efterhand som du ångrar att du inte gjorde? Hur mycket pengar rekommenderar du att man ska ha med sig? :)

Svar: Min första tanke är att svaret är nej. Jag kan faktiskt inte komma på någonting som jag ångrar att jag inte gjorde. Jag försökte ta alla chanser jag fick under resan, för att uppleva så mycket som möjligt! Jag rekommenderar att du tar med dig ca 3000-5000kr (ca £30-£50). Jag hade med mig 3000kr i kontanter och hade sedan mitt bankkort/mastercard för att ta ut om det behövdes mera! :)
Maja, 16 år

2014-01-27 @ 17:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0