Ett år senare.

 
Ett helt år har gått sedan vi flög till London, för att vara med om den bästa resan hittills i våra liv! Jag fick uppleva så mycket under mina tre veckor i Bournemouth och England, att jag inte kunde smälta det medan jag var där. Det är först nu i efterhand som jag känner oerhörd glädje och tacksamhet att jag fick uppleva alla roliga stunder vi fick förra sommaren. Mina bästa minnen var utflykterna till London, Stonehenge och Bath, men även dagarna på stranden och luncherna i parken, Student Partyn och den nästsista kvällen då vi åt på Pizza Express. Det finns mycket jag saknar med resan, samtidigt som jag inte skulle vilja åka dit på samma sätt igen då det inte hade varit samma sak att göra det en andra gång. Jag låter den första och sista gången bli den bästa! 
 
Det sista jag vill säga är att jag uppmanar alla som har möjlighet att åka på språkresa någon gång! Det är verkligen en häftig upplevelse och du får med dig så många nya erfarenheter, nya vänner och du växer som person. Det gjorde jag!

Kommentarer
Postat av: Alva

Vilket "företag" åkte du dit med?💕

Svar: Hej! Jag åkte med STS (Student Travel Schools). Jag rekommenderar de verkligen! Allt var superbra!
Maja, 16 år

2014-07-23 @ 11:29:34
Postat av: Alva

En till fråga haha, ungefär hur gamla var de som åkte dit och var det många som åkte själva? Oj det blev två😂💕

Svar: Bara fråga på! Det är bara roligt! 😃
Det var ganska blandade åldrar, men ungefär 14-18 år kan man väl säga.
Det var faktiskt många som åkte själva. De jag lärde känna - Anna, Matilda och Felicia - bodde tillsammans, men kände inte varandra sen innan :)
Maja, 16 år

2014-07-24 @ 20:59:28
Postat av: Anonym

Var det soligt? Så man blev brun haha? :)

Svar: Hej! Ursäkta för att jag inte har svarat tidigare! Men som svar på din fråga så måste jag säga att vi hade väldigt tur med vädret. Det var mestadels soligt och eftersom vi var ute så mycket så blev jag väldigt brun! Vissa dagar hade vi klassiskt englands-regn, men det gjorde nästan ingenting eftersom det var så varmt de andra dagarna!
Maja, 16 år

2014-11-19 @ 15:59:27
Postat av: hanna

Åkte du på classic eller international?

Svar: Jag åkte international. Dock så var de flesta i min grupp svenskar, men vi hade även norrmän och italienare, spanjorer och danskar! :)
Maja, 16 år

2014-12-10 @ 21:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0